Hoppa till innehållet

Bli medlem

Har du kommit till insikt att du vill förbättra hälsan eller vill du helt enkelt byta träningsanläggning och börja träna på Strand Fysiocenter?

Oavsett om du är nybörjare eller veteran är du välkommen till oss. Frånsett behov är vår målsättning att uppfylla kraven. Med Strand Fysiocenter kan du träna både individuellt och i grupp. På gym, på pass, i bassäng och med PT. Vi erbjuder olika gymkort. 

Kontakta vår medlemsrådgivare

Vår medlemsrådgivare introducerar dig, ger dig information om priser, förmåner och informerar dig om vad ditt medlemskap innebär. Medlemsrådgivaren är också den person du vänder dig till när du vill bjuda in vänner och när du har frågor kring ditt avtal. Välkommen in, maila eller ring och boka en tid så tar vi hand om dig!

Kontakta oss på medlemsradgivare@strand-fysio.se 
Receptionen på tel. 0921 - 139 00

Gör en intresseanmälan direkt online 

Nedan kan du via vårt formulär göra en intresseanmälan direkt! Vi kontaktar därefter dig med mer information.

Typer av medlemsskap

Strand 24 

Att träna här passar dig som vill köra ren gymträning, vilken tid på dygnet som helst. Från tidig morgon till sen kväll.

Dagkort: 119:-/månad
Dygnet runt: 219:-/månad

Citykort - träning på Strand fysiocenter Kungsgatan

Att träna här passar både dig som gillar gymträning eller att gå på pass. Här ingår träff med någon av våra fystränare 2 ggr/år där du får hjälp att ta fram ett träningsprogram anpassat för just dig. Du har även medlemspris på massage. En trappa ner finns vårt lilla fikarum/mötesplats där du kan ta en kopp kaffe eller värma din mat. På nedre plan hittar du också massagestol, hydro jet massage (massagesäng) och vårt ljusrum, kostnadsfritt att nyttja för dig som medlem. 

Ordinarie autogiro: 439:-/månad
Seniorträning: 365:-/månad

Vill du träna på Strand 24 tillkommer en engångsavgift på 299:-

Silverkort - träning och bad på Nordpoolen 

Det här gymkortet passar dig som tycker om att både simma och styrketräna. Med silverkortet får du både bada och träna hur mycket du vill på Nordpoolen. Vårt gym ligger här en trappa ner.

445:-/månad 

Guldkort - träning på kungsgatan och träning/bad på Nordpoolen

Det här gymkortet passar dig som vill ha allt. Du har möjlighet att träna på vilket av våra gym du vill; Nordpoolen, Strand Kungsgatan. Med kortet får du även bada på Nordpoolen.

485:-/månad 

Vill du träna på Strand 24 tillkommer en engångsavgift på 299:- 

 

Jag är intresserad av att träna hos Strand Fysiocenter

Berätta om vem du är så kontaktar vi dig med mer information om det du är intresserad av. Vi ser fram emot att just du ska bli vår nästa medlem.
 

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

By Formsmedjan. Powered by Yago