Hoppa till innehållet

Träning

Vilken träning passar dig? Hos Strand Fysiocenter kan du träna individuellt, i grupp och med PT.

Du kan träna styrka, kondition, koordination och balans. På gym, i sal eller i bassäng. På vårt gym Strand24 kan du dessutom träna dygnet runt.

Vem du än är – nybörjare eller veteran, är du välkommen till oss. Vi har anpassad träning för allt från spädbarn till pensionärer. Dessutom erbjuder vi många möjligheter till avkoppling. Perfekt efter ett hårt träningspass.

 

Typer av medlemsskap

Strand 24 

Att träna här passar dig som vill köra ren gymträning, vilken tid på dygnet som helst. Från tidig morgon till sen kväll.

Dagkort: 119:-/månad
Dygnet runt: 219:-/månad

Citykort - träning på Strand fysiocenter Kungsgatan

Att träna här passar både dig som gillar gymträning eller att gå på pass. Här ingår träff med någon av våra fystränare 2 ggr/år där du får hjälp att ta fram ett träningsprogram anpassat för just dig. Du har även medlemspris på massage. En trappa ner finns vårt lilla fikarum/mötesplats där du kan ta en kopp kaffe eller värma din mat. På nedre plan hittar du också massagestol, hydro jet massage (massagesäng) och vårt ljusrum, kostnadsfritt att nyttja för dig som medlem. 

Ordinarie autogiro: 439:-/månad
Seniorträning: 365:-/månad


Silverkort - träning och bad på Nordpoolen 

Det här gymkortet passar dig som tycker om att både simma och styrketräna. Med silverkortet får du både bada och träna hur mycket du vill på Nordpoolen. Vårt gym ligger här en trappa ner.

445:-/månad 
 

Guldkort - träning på kungsgatan och träning/bad på Nordpoolen

Det här gymkortet passar dig som vill ha allt. Du har möjlighet att träna på vilket av våra gym du vill; Nordpoolen, Strand Kungsgatan. Med kortet får du även bada på Nordpoolen.

485:-/månad 

Vill du träna på Strand 24 tillkommer en engångsavgift på 299:-

Till alla våra medlemskap tillkommer en startavgift (engångsavgift)